Bolehkah Saya Menyegerakkan iPhone Saya Dengan Sage Act?

TINDAKAN Sage! adalah aplikasi pengurusan hubungan pelanggan yang direka untuk mengatur dan mengurus maklumat hubungan untuk organisasi kecil dan sederhana. TINDAKAN Sage! juga menyediakan akses kepada maklumat untuk perniagaan untuk membantu meningkatkan operasi. Oleh itu, pengurusan maklumat adalah fungsi penting Sage ACT! Menggunakan peranti mudah alih seperti iPhone dapat menjadikan maklumat ini dapat diakses di mana sahaja pada bila-bila masa. Walau bagaimanapun, pada masa ini, iPhone hanya dapat diselaraskan dengan Sage ACT! melalui perisian pihak ketiga.

TINDAKAN Sage!

TINDAKAN Sage! adalah alat pengurusan hubungan dan pelanggan yang direka untuk membantu perniagaan membina hubungan jangka panjang. Akta Sage! juga menawarkan beberapa versi yang berbeza untuk memenuhi keperluan industri dan perniagaan yang berlainan dari pelbagai ukuran. Aplikasi ini juga merangkumi perkhidmatan berbayar seperti Sage Business Info Service untuk ACT !, peningkatan berbayar yang menawarkan maklumat yang relevan pada hampir setiap syarikat di dunia.

Segerakkan

Untuk mengakses Sage ACT! maklumat pada iPhone atau jenis peranti mudah alih yang lain, anda perlu menyegerakkan maklumat dengan Sage ACT! aplikasi pada komputer anda. Pada masa ini, anda tidak dapat menyegerakkan iPhone secara langsung ke Sage ACT! permohonan. Namun, anda boleh menggunakan aplikasi pihak ketiga seperti CompanionLink dan Hand Held Contact untuk menyegerakkan Sage ACT! dengan iPhone anda. Program-program ini membolehkan anda menyegerakkan kenalan, aktiviti kalendar, untuk melakukan item dan memo dari Sage ACT ke iPhone anda. Aplikasi ini juga mempunyai beberapa parameter yang membolehkan anda memindahkan jenis maklumat lain dari Sage ACT! ke iPhone anda.

Pautan Pendamping

CompanionLink adalah aplikasi yang membolehkan penyegerakan dua arah Sage ACT! dengan iPhone anda. Aplikasi ini membolehkan anda menentukan bidang tertentu yang anda mahu segerakkan dengan iPhone anda. Ini termasuk aktiviti, catatan, sejarah dan maklumat yang berkaitan dengan perniagaan tertentu. CompanionLink juga menawarkan pilihan penyegerakan tanpa wayar antara Sage ACT! dan iPhone anda.

Kenalan Tangan

Handheld Contact juga menawarkan beberapa pilihan untuk menyegerakkan Sage ACT anda! maklumat dengan iPhone anda. Kenalan Genggam membolehkan anda menyegerakkan Sage ACT anda! maklumat secara wayarles dengan iPhone anda dan menguruskan kumpulan kenalan dan maklumat tertentu yang anda mahu segerakkan. Handheld Contact juga menyokong pengurusan satu atau lebih pengguna dari satu aplikasi desktop tanpa masalah pendua.