Tempat Terbaik untuk Mengiklankan Perkhidmatan Anda

Menyasarkan pelanggan yang dapat menggunakan perkhidmatan tugas dan yang dapat membayarnya harus menjadi fokus pemasaran anda untuk perniagaan tugas anda. Pengiklanan boleh menjadi murah dan mudah dilakukan jika anda memilih tempat untuk memasarkan perkhidmatan anda dengan teliti. Flyer dan kad nama adalah kaedah yang baik untuk memasarkan perniagaan anda. Bahan iklan anda mesti masuk ke tangan orang sibuk yang tidak mempunyai masa untuk melakukan tugas semasa mereka.

Perniagaan

Salah satu cara untuk mengiklankan perniagaan anda adalah melalui surat atau risalah kepada perniagaan tempatan yang menyoroti perkhidmatan anda. Anda boleh memasukkan selebaran melalui slot surat di perniagaan atau menghantar surat melalui surat. Anda juga boleh menceburkan diri dalam perniagaan untuk meletakkan wajah dan keperibadian dengan jualan anda dan membagikan risalah atau kad perniagaan.

Surat Berita dan Rangkaian

Pemilik perniagaan sering melakukan rangkaian melalui senarai surat elektronik - juga disebut listerv - buletin bulanan, atau di mesyuarat dan persidangan. Iklankan perniagaan tugas anda dengan mengiklankan di mesyuarat atau konvensyen persatuan profesional. Anda mungkin bertanya sama ada kelab perniagaan tempatan mempunyai peluang beriklan di laman web mereka atau melalui layanan senarai mereka. Anda juga boleh menghubungi kumpulan ibu tempatan dan organisasi sivik lain untuk melihat apakah anda boleh beriklan dalam penerbitan mereka.

Papan Buletin

Iklankan perniagaan tugas anda di papan buletin komuniti dalam perniagaan di mana orang yang menjalankan tugas pergi. Beberapa kedai runcit, kedai kopi, mesin cuci kering, bank dan perniagaan lain mempunyai papan buletin percuma di mana anda boleh menghantar risalah atau kad perniagaan. Orang boleh mengambil salah satu kad perniagaan anda dalam perjalanan dari kedai runcit dan menghubungi anda. Iklan anda akan tersedia tepat di mana dan bila calon pelanggan memerlukannya.

Surat khabar

Letakkan iklan anda di surat khabar tempatan anda. Sekiranya surat khabar anda mempunyai versi dalam talian, bayar juga untuk disertakan di sana. Perniagaan anda mesti menyasarkan penduduk tempatan, dan banyak orang yang boleh menggunakan perkhidmatan anda membaca surat khabar secara tetap atau separa biasa. Anda juga mungkin mengetahui cara memasukkan sisipan risalah dengan surat khabar yang dihantar.

Kereta

Anda juga boleh mengiklankan perniagaan anda dengan papan tanda pada kereta yang anda gunakan untuk menjalankan tugas. Orang dapat melihat nombor telefon anda atau kami di laman web semasa mereka melihat anda memandu.