Cara Menanda Laman Web di Samsung Galaxy S III

Semasa menggunakan Samsung Galaxy S3 anda untuk melayari Web, anda boleh menyimpan laman web kegemaran anda untuk mendapatkan pulangan cepat kemudian. Semasa anda berada di penyemak imbas anda, ikon bintang kecil di paling kanan bar alamat membolehkan anda menyimpan URL laman web ke telefon anda di bawah direktori penanda buku. Selepas anda menyimpan penanda buku, anda boleh membuat jalan pintas untuknya di skrin Utama telefon anda.

Simpan Kegemaran Anda

Sekiranya anda menjumpai laman web yang ingin anda lawati kemudian, anda boleh menyimpannya ke telefon anda menggunakan ikon bintang kecil di sebelah kanan bar URL. Ketuk untuk membuka direktori penanda buku. Dari sini, anda boleh menambahkan penanda buku untuk laman web ini, atau melihat penanda halaman lain yang sudah disimpan ke telefon anda. Apabila anda memilih "Tambah Penanda Buku", anda diberi peluang untuk menamakan semula laman web ini jika dikehendaki sebelum menyimpan pautan.

Buat Jalan pintas

Setelah membuat penanda buku untuk laman web, anda boleh menambahkan pautan akses cepat ke skrin Utama melalui direktori penanda buku. Buka penyemak imbas anda dan ketuk ikon bintang untuk membuka direktori. Sentuh dan tahan jari anda di laman web yang diinginkan sehingga menu baru muncul. Ketuk "Tambah Pintasan" dan ikon jalan pintas untuk halaman ini akan muncul di skrin Utama anda.